Kadromuz

Şengül ERGİN (Okul Müdürü)

1975 Münih/Almanya doğumluyum.

Evli ve iki çocuk annesiyim.

Mezun olduğum okullar sırası ile Beşiktaş Kız Lisesi, Kadıköy Moda Anadolu Lisesi (Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Blm.) , Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Blm.

Mesleğe, lise stajımı yaptığım kurum olan Mor Gelincik Çocuk Evi’nde başladım.3-4 yaş grubu öğretmenliği görevini aldığım okulda 1 sene çalıştım.

Daha sonra ikametgâhım nedeni ile 4.Levent’te bulunan Meliştop Ana ve İlkokulunda 3 yıl görev yaptım.3 yıl boyunca 4-5 ve 5-6 yaş gruplarında bulundum.

Alanımla ilgili en verimli ve öğretici tecrübem olan Nişantaşı Tarı Çocuk Evi’nde 5 yıl görev aldım. Bu okulda tüm yaş gruplarında öğretmenlik yapmak mesleki gelişimimi olumlu etkiledi.

Daha sonrasında mesleki hedeflerime uygun olduğu için Beyoğlu’nda bulunan Özel Tarhan Kolejinde Anasınıfı öğretmenliği ve koordinatörlüğü görevimi 11 yıl sürdürdüm.

Mektebim Koleji Fatih Kampüs’ünde Anaokulu müdürü olarak 1 yıl görev yaptım.

18 yıldır severek yaptığım mesleğimde, kendimi geliştirmek için alanımla ilgili uzman kişilerin sunduğu çok yönlü seminerleri takip etmeye çalıştım.

Keyif aldığım etkinlikler; müzik, balık tutma, kitap okuma (özellikle biyografi ) ve büyük oğlumla ilgimi çektiğini anladığım teknolojide inovasyonu takip etmek.

nalanNALAN DEMİREL (Sınıf Öğretmeni)

1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldim. Haydar Akçelik Anadolu Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümünü 2009 yılında bitirdim. İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Meslek yaşantımı çeşitli özel okullarda ve MEB’ e bağlı resmi okullarda öğretmen olarak sürdürdüm. Temmuz 2013-Ağustos 2014 tarihleri arasında Özel Mavi Düşler Anaokulu’nda öğretmen olarak çalıştım. 1, yaşında Aras isimli bir oğlum var. Çocuğum büyüdüğü için tekrar Mavi Düşler Anaokulu’nda 3-4 yaş öğretmeni olarak göreve başladım. Amacım; Eğitime atılan ilk adımlarda, çocuklarımıza ışık tutmak. Gelecekte kendine ve çevresine sevgi, saygı duyan bireyler yetiştirmek.
Fotoğraf çekmek, seyahat etmek, müzik dinlemek, spor ve araştırma yapmak ilgi alanlarım arasında.

.

GAmze DURGUNGAMZE DURGUN   (Yardımcı Öğretmen)

1998 yılında İstanbul da dünyaya geldim. Açık öğretim çocuk gelişimi bölümünü okumaya devam etmekteyim.

Meslek yaşantımı çeşitli anaokulların da yardımcı öğretmen olarak sürdürdüm. Eylül 2017 ayından itibaren ÖZEL MAVİ DÜŞLER ANAOKULUNDA çalışmaya başladım. Hobilerim olarak; Kitap okumayı, gezmeyi, şarkı dinlemeyi severim.

Tuğçe Nur DİLSİZTUĞÇE NUR DİLSİZ (Yardımcı Öğretmen)

1997 Yılında İstanbul’ da dünyaya geldim. Meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünü 2015 yılında bitirdim. Meslek yaşantımı çeşitli anaokulların da yardımcı öğretmen olarak sürdürdüm. Eylül 2017 ayından itibaren ÖZEL MAVİ DÜŞLER ANAOKULUNDA çalışmaya başladım. Hobilerim; Yeni yerler keşfetmeyi, gezmeyi, müzik dinlemeyi, kitap okumayı, film izlemeyi seviyorum.

.