Kadromuz

Şengül ERGİN (Okul Müdürü)

1975 Münih/Almanya doğumluyum.

Evli ve iki çocuk annesiyim.

Mezun olduğum okullar sırası ile Beşiktaş Kız Lisesi, Kadıköy Moda Anadolu Lisesi (Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Blm.) , Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Blm.

Mesleğe, lise stajımı yaptığım kurum olan Mor Gelincik Çocuk Evi’nde başladım.3-4 yaş grubu öğretmenliği görevini aldığım okulda 1 sene çalıştım.

Daha sonra ikametgâhım nedeni ile 4.Levent’te bulunan Meliştop Ana ve İlkokulunda 3 yıl görev yaptım.3 yıl boyunca 4-5 ve 5-6 yaş gruplarında bulundum.

Alanımla ilgili en verimli ve öğretici tecrübem olan Nişantaşı Tarı Çocuk Evi’nde 5 yıl görev aldım. Bu okulda tüm yaş gruplarında öğretmenlik yapmak mesleki gelişimimi olumlu etkiledi.

Daha sonrasında mesleki hedeflerime uygun olduğu için Beyoğlu’nda bulunan Özel Tarhan Kolejinde Anasınıfı öğretmenliği ve koordinatörlüğü görevimi 11 yıl sürdürdüm.

Mektebim Koleji Fatih Kampüs’ünde Anaokulu müdürü olarak 1 yıl görev yaptım.

18 yıldır severek yaptığım mesleğimde, kendimi geliştirmek için alanımla ilgili uzman kişilerin sunduğu çok yönlü seminerleri takip etmeye çalıştım.

Keyif aldığım etkinlikler; müzik, balık tutma, kitap okuma (özellikle biyografi ) ve büyük oğlumla ilgimi çektiğini anladığım teknolojide inovasyonu takip etmek.

Şengül BOYRAZŞENGÜL BOYRAZ  (Uzman Öğretici)

1983 İstanbul doğumluyum. Ayşe Ege Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi, İstanbul Ayvan Saray Plato Meslek Yüksel Okulu Çocuk Gelişimi İngilizce bölümünden mezunum. Meslek yaşantım boyunca M.E.B.’e bağlı çeşitli resmi kurumlarda anasınıfı öğretmenliği , drama öğretmenliği ve İngilizce öğretmenliği yaptım.

Sosyal proje kapsanında: İstanbul habipler Arnavutköy çocuk esirgeme kurumunda gönüllü olarak 1 yıl çalıştım. Şu anda 4 öğrenci okutuyorum. Hafta sonları üniversite öğrencileri ile birlikte küçük bir dernek de ilkokul düzeyindeki çocuklara ders veriyorum.

Amacım: Bu meslekte idealist bir öğretmen olmak. 0-8 yaşı kapsayan erken çocuk döneminde çocuklara en temel ve en doğru eğitimi verebilmek.  Hayatın en erken dönemi olan erken çocukluk döneminde, çocuklara farklı bir bakış açısı ve yenilikler sunabilmek. Çocukların ilerleyen yaşlarında kendisine güvenen, sorunları çözebilme becerisi kazanan, ne istediğini bilen,topluma sağlıklı bireyler kazandırmak.

Hobi ve İlgi Alanlarım: Drama, Ebru sanatı, Seramik sanatları.

nigar

Nigar KARABULUT (Sınıf Öğretmeni)

1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldim. Çocukluğum ve eğitim hayatım Gaziosmanpaşa’da geçti. Küçükköy Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümünü 2005 yılında bitirdim. Şu an Açık Öğretim Fakültesi Çalışma Ekonomisi Bölümünde öğrenciyim. Mezun olduktan sonra meslek yaşantımı çeşitli özel okullarda öğretmen olarak sürdürdüm. Temmuz 2013 ayından itibaren Özel Mavi Düşler Anaokulu’nda öğretmen olarak çalışmaya başladım. Kağıt ve makas en büyük ilgi alanım. Bu nedenle çizmeyi ve yeni şeyler üretmeyi severim. Araştırmak ve kitap okumak ilgi alanlarım arasında. Evliyim. Ulaş isimli bir oğlum var.

nalanNALAN DEMİREL (Sınıf Öğretmeni)

1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldim. Haydar Akçelik Anadolu Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümünü 2009 yılında bitirdim. İstanbul Arel Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Meslek yaşantımı çeşitli özel okullarda ve MEB’ e bağlı resmi okullarda öğretmen olarak sürdürdüm. Temmuz 2013-Ağustos 2014 tarihleri arasında Özel Mavi Düşler Anaokulu’nda öğretmen olarak çalıştım. 1, yaşında Aras isimli bir oğlum var. Çocuğum büyüdüğü için tekrar Mavi Düşler Anaokulu’nda 3-4 yaş öğretmeni olarak göreve başladım. Amacım; Eğitime atılan ilk adımlarda, çocuklarımıza ışık tutmak. Gelecekte kendine ve çevresine sevgi, saygı duyan bireyler yetiştirmek.
Fotoğraf çekmek, seyahat etmek, müzik dinlemek, spor ve araştırma yapmak ilgi alanlarım arasında.

201610130928DERYA YİĞİT (Sınıf Öğretmeni)

1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldim. Haydar Akçelik Anadolu Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümünü 2007 yılında bitirdim. Meslek yaşantımı çeşitli özel okullarda öğretmen olarak sürdürdüm. Eylül 2016 ayından itibaren Özel Mavi Düşler Anaokulu’nda öğretmen olarak çalışmaya başladım.
Amacım; Çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini, eğitimin temel hedefleri doğrultusunda güçlendirmek ve yönlendirmek.
Kitap okumayı ve doğa gezintilerini severim.

.

GAmze DURGUNGAMZE DURGUN   (Yardımcı Öğretmen)

1998 yılında İstanbul da dünyaya geldim. Açık öğretim çocuk gelişimi bölümünü okumaya devam etmekteyim.

Meslek yaşantımı çeşitli anaokulların da yardımcı öğretmen olarak sürdürdüm. Eylül 2017 ayından itibaren ÖZEL MAVİ DÜŞLER ANAOKULUNDA çalışmaya başladım. Hobilerim olarak; Kitap okumayı, gezmeyi, şarkı dinlemeyi severim.

Tuğçe Nur DİLSİZTUĞÇE NUR DİLSİZ (Yardımcı Öğretmen)

1997 Yılında İstanbul’ da dünyaya geldim. Meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünü 2015 yılında bitirdim. Meslek yaşantımı çeşitli anaokulların da yardımcı öğretmen olarak sürdürdüm. Eylül 2017 ayından itibaren ÖZEL MAVİ DÜŞLER ANAOKULUNDA çalışmaya başladım. Hobilerim; Yeni yerler keşfetmeyi, gezmeyi, müzik dinlemeyi, kitap okumayı, film izlemeyi seviyorum.

hanenHANENE GHRİBİ ULUÇAY (İngilizce Öğretmeni)

1978 yılında Tunus’ da dünyaya geldim. Tunus Üniversitesi İş Yönetimi ve Pazarlama Fakültesini 2006 yılında bitirdim. Daha sonra İngiltere’ ye yerleşerek, orada Stafford Kollejinde Çocuk Gelişimi ve Eğitimi konusunda iki yıl eğitim gördüm. Cambridge Üniversitesinden 2010 yılında İngilizce eğitmenliği sertifikası aldım. Meslek yaşantımı çeşitli özel anaokullarında İngilizce öğretmeni olarak sürdürdüm. Ekim 2016 ayından itibaren Özel Mavi Düşler Anaokulu’nda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladım.
Bulmaca çözmeyi, kitap okumayı ve arkadaşlarımla-ailemle vakit geçirmeyi severim.
Evliyim. Bir kız çocuğu annesiyim.

.