Yaz Okulu

Okulların kapanmasının hemen ardından başlayan yaz okulumuz sizlere eğlenceli bir tatil keyfi sunuyor. Okulumuza katılan çocuklarımıza iyi vakit geçirmeleri, mutlu bir tatil yapmaları amacıyla; sportif etkinliklerin yanı sıra hem dinlenip eğlenebilecekleri, hem de eğitim alabilecekleri bir ortam sunulmaktadır.

İçeriğinde Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Binicilik, Jimnastik ve Oyun Günü (Eğlence-Spor Parkuru) gibi sportif etkinliklerin yanında, Müzik, Güzel Sanatlar (El işi-Resim-Proje), Drama, Eğitsel Oyun Etkinlikleri, Organik Tarım, Açık Alan Etkinlikleri, Geziler, Sürpriz Parti ve Piknikler gibi eğitimleri de bulunduran yaz okulumuz İngilizce eğitimiyle desteklenmektedir.

Uzman eğitimciler denetiminde düzenlenen yaz okulundan, 3-8 yaş gurubu çocuklar yararlanabilir.

Yaz Okulumuz, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında 2-4-6 ve 8 haftalık periyotlar halinde düzenlenmektedir.

Çocuklarımızla birlikte, geçireceğimiz tatil keyfine sizleri de bekliyoruz

Yaz Okulundan Kareler